Mi a Running Warriors?

Harc, amiben bátorsággal győzöl.
Küzdelem, ahol kitartással bizonyíthatsz.
Verseny, ahol mindenki nyertes, aki leküzdötte félelmeit.Ne higgy annak, aki azt mondja, nem vagy rá képes.
Ha van egy álmod, ne mondj le róla.
Ha akarsz valamit, tegyél érte!A Running Warriors egy több különböző távon zajló terep- és akadályfutó verseny. Egy olyan egyedi sportesemény hazánkban, amely a magyar helyszínek, magyar sajátosságok miatt csak Magyarországhoz köthető. Az első Running Warriors versenyek 2015-ben kerültek megrendezésre a Nógrád megyei Bánkon és Szandaváralján.2016-ban szintén két alkalommal fog sor kerülni a versenyre: az elsőre júniusban, Bánkon és környékén, a másodikra szeptemberben, amelynek helyszíne a budapesti Kamaraerdei Ifjúsági park.

A Running Warriors eseményen a felnőttek két különböző távra (4 és 8 km), valamint éjszakai akadályfutásra nevezhetnek, míg a gyerekek 1,5 km-es távon bizonyíthatnak. A versenyzőknek körülbelül 20 különböző típusú akadályt kell teljesíteniük, melyek között van szintemelkedés, patakfutás, kúszás, majomlétra, palánkmászás, -ugrás stb. Az egyes futamok körülbelül két órát vesznek igénybe.

2017-ben a tavalyi évben megszokott helyszíneken,várjuk az ocr versenyek szerelmeseit.Júniusban Bánkon,Szeptemberben Kamaraerdőn bizonyíthatnak a kalandra vágyók.

Akár profi vagy, akár kezdő, ha ezen a versenyen elindulsz, te is megtapasztalhatod, hogy milyen, amikor előtör belőled az ÖSZTÖN!
Mi pedig megmutatjuk, hogy az ösztön minden akadályon átsegít!
Ez a mi GARANCIÁNK!

HARCOLJ! KÜZDJ! TELJESÍTS!