Nevezési űrlap

Jogi nyilatkozat

  1. A nevezési lap kitöltésével tudomásul veszem, hogy személyem részvétele a Running Warriors versenyen életveszélyes lehet, továbbá a versennyel kapcsolatban, amelyen részt veszek személyemet komoly sérülés veszélye fenyegeti. Ezek lehetnek (csontsérülés, rándulás, ficam, egyéb testi sérülések, traumák, a Running Warriors akadályaiból származó egyéb sérülések, halál, vagy tartós bénulás.
  2. A pálya biztosítása, a versenyző fegyelme csökkentheti a baleset veszélyét, de a baleseti kockázat a verseny végéig fennáll. Erről engem megfelelően tájékoztattak, és tudomásul vettem a Running Warriors verseny kockázatát (veszélyét).
  3. E nyilatkozat aláírásával nyilatkozom, hogy rendelkezem egészségbiztosítással a Running Warriors verseny sérülése esetére.
  4. E nyilatkozat aláírásával nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves nincs súlyos betegségem, nem szenvedek személyi zavarban, és nem korlátozza semmi, hogy a Running Warriors versenyen részt vegyek.
  5. Egyben kifejezetten hozzájárulásomat adom arra vonatkozóan, hogy az szóban forgó esemény minden korlátozás nélkül bármilyen célból használják az elérhető média segítségével terjesszék az eseményen készült valamennyi fényképet, videofelvételt, filmet, képet, és hangfelvételt, vagy bármely más hang-vagy képfelvételt, mégpedig bármilyen ellenszolgáltatás vagy szerzői jogi követelés nélkül.

A JOGI NYILATKOZATOT RENDESEN ELOLVASTAM, MEGÉRTETTEM ÉS A NEVEZÉSI LAPOT SAJÁT AKARATOMBÓL, FELELŐSSÉGEM TELJES TUDATÁBAN TÖLTÖM KI.

[[[["field31","contains","Igen"]],[["show_fields","field23,field32"]],"and"],[[["field31","contains","Nem"]],[["hide_fields","field23,field32"]],"and"]]
1 Step 1
Névyour full name
Születési időyour full name
Mobilyour full name
Csapatnévyour full name
Versenytávpick one!
A versenyszabályzatot elfogadompick one!
A jogi nyilatkozatot elfogadompick one!
Previous
Next
powered by FormCraft

NEVEZÉSI DÍJAK, HATÁRIDŐK:

Kedves Versenyző! Az előnevezés érvényesítéséhez kérjük az alábbi számlaszámra küldd a versenytáv nevezési díjának összegét! Közleménybe kérjük a versenytávot feltüntetni.

RW Magyarország Kft. Magnet Bank:16200230-10017351

Nevezési díjak:

Június 19.-től-Július 31.-ig.

4+km: 6000 Ft/Fő
8+km:8000 Ft/Fő
Éjszakai 4+km: 8000 Ft/Fő
Augusztus 1.-től- 31.-ig
4+km: 8000 Ft/Fő
8+km: 10000 Ft/Fő
Éjszakai 4+km: 10000 Ft/Fő

 

Kedves Versenyző! Az előnevezés érvényesítéséhez kérjük az alábbi számlaszámra küldd a versenytáv nevezési díjának összegét! Közleménybe kérjük a versenytávot feltüntetni.

RW Magyarország Kft. Magnet Bank:16200230-10017351

Versenyszabályzat

Versenyszabályzat letöltése

A versenyen mindenki a saját felelősségére indul.

A nevező a nevezési űrlap kitöltésével kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.

Csomagok, értékek eltűnése esetén a rendezők felelősséget nem vállalnak.

A rendezők szalagokkal, táblákkal és személyzettel jelölik és biztosítják a pályákat.

A rajtszámot szabályosan kérjük viselni.

A rajtszámot köteles minden induló elöl, jól látható módon, teljes terjedelmében viselni!

A rajtszámot összehajtani nem szabad. Kizárásra kerülhet az a versenyző, aki rajtszámát nem szabályosan viseli a verseny ideje alatt (pl. összehajtja, letakarja, nem jól láthatóan viseli a verseny ideje alatt), valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.

A versenyzők között a rajtszám csere tilos!

A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.

A versenyen bármilyen jármű, kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett, illetve parasportolók kísérete lehet kivétel, de csakis a versenyszervezők engedélyével.

A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül futni, kutyával futni tilos ennek megszegése kizárással jár.

A versenyen rajtszám nélkül futni tilos, kizárást vonhat maga után.

A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi és reklámtevékenység vagy bármilyen rendezvény/más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes írásbeli engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.

A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik.

A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám- és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

A versenyen való részvétel lemondása esetén, ha a nevezési hozzájárulás már befizetésre került, akkor ezen összeget visszautalni nem áll módunkban.

A nevezési űrlap kitöltése önkéntes adatközlés is.

A kedvezménykártya csak a következő versenyen 1 távján történő indulásra biztosít a kedvezményt.

A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.

A szervezők biztosítják, hogy az adatokat harmadik fél számára nem adják ki.

A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Általános orvosi tudnivalók:
A verseny napján a rajt előtt valamilyen panasz merülne fel, az orvost/mentőautót a versenyközpont területén találod meg.

Ha az útvonalon a mezőnyben valaki rosszul lesz, a legközelebbi biztonsági őrnek/rendezőnek kell szólni, vagy a frissítőállomáson kell jelezni, hol történt a rosszullét.
Viselkedési kódex futóink és résztvevőink részére:
Ha olyan futót látsz magad körül, aki rajtszámmal nem rendelkezik, kérlek, jelezd számunkra (szervezők, biztonságiak)!

Segítsd a nálad gyorsabban haladó futót azzal, hogy nem állod útját!

Hatalmas segítség számunkra, és a környezet számára is, ha a frissítőponton felkapott műanyag poharat vagy palackokat nem dobálod el, hanem az állomás közelében helyezed a kukába, illetve a kijelölt fekete szemetes zsákokba dobod, esetleg rá, hogy látható legyen.

A versenyközpont tisztasága a Te érdeked is!

A versenyzők és az érdeklődők kötelesek a versenyterület használatára vonatkozó szabályokat betartani.

A szabályszegőket a rendezőség jogosult figyelmeztetni, és a terület elhagyására felszólítani.

 

Minden akadályt teljesíteni kell,akár többszöri próbálkozással,akár versenytársak segítségével.

Az újra próbálkozó versenyző nem akadályozhatja azokat,akik első próbájukat teszik az akadályon,ilyenkor előre kell engednie őket.

Az ezzel járó időkiesés az ő versenyidejébe számít bele.

Kellő gyakorlással,edzéssel minden akadály teljesíthető,a Running Warriors nem állít leküzdhetetlen akadályokat a versenyzők elé.


Időeredmények számítása:

Egyéni versenyen indulók  időeredménye csak az egyéniben induló versenyzők időeredményével hasonlítható össze.

Csapatban induló versenyző befutó időeredménye NEM számít az egyéniben induló versenyzők befutó ideje közé.

Amennyiben egy versenyző indul csapatban és egyéniben is,úgy a nevezési lapot és a nevezési összeget is mindenkét alkalommal el kell küldenie.